Virkeliggjøre drømmer…..

Denne bloggen skrev jeg under reisen min i Asia i 2013. Jeg deler noen tanker jeg har rundt det å virkeliggjøre drømmer. Oppholdet mitt i Nepal var en stor drøm som gikk i oppfyllelse for meg.

I dag har jeg lyst å dele noen tanker med dere om det å virkeliggjøre drømmer. Noen drømmer er virkelig enkle å virkeliggjøre som for eksempel en drøm om hvor jeg ønsker å tilbringe neste ferie. Forutsatt at kostnaden ved å komme seg til drømmestedet er innen rekkevidde og det ikke er for fysisk krevende å komme seg dit. Andre drømmer er litt mer krevende å nå. En slik drøm kan for noen være å bestige Galdhøpiggen, mens det for andre kan være å gå til Nordpolen. Eller det kan være å skaffe seg en gård på landet.

Mount_Everest_Expedition_2014

Mount_Everest_Expedition_2014

Hva som kan defineres som en annen drøm kommer helt an på omstendighetene til drømmeren. For meg må en slik drøm føles litt stor og skummel å virkeliggjøre. For meg var denne turen som jeg var i Asia en slik drøm.

Jeg har en venninne som har vært crazy og investert maaaaaaasse penger i en hestegård for å drive med hest, som har vært hennes store drøm så leeeeeenge jeg har kjent henne. Hennes kommentar til beslutningen om å investere i denne gården var. Jeg må bare gjøre det. Jeg orker ikke å sitte å angre på at jeg ikke gjorde det når jeg blir gammel.

Har du en drøm som du synes er uoppnåelig og skummel?

Har du noen gang tenkt på hvorfor du synes den er uoppnåelig og skummel?

Hva er det verste som kan skje med å gjøre noe med den?

For meg er de drømmene som ikke er konkrete og håndfaste de som jeg synes er mest skumle. Som den reisen jeg var på var før jeg forlot Norge. Jeg visste jeg skulle til Myanmar og undervise på en klosterskole, en strand i Thailand, til Nepal og Yoga i India. Mye var ikke på plass før jeg reiste og jeg visste jo ikke hva som ville møte meg på veien heller. Tenk om jeg ikke ville like å være på reise alene eller at jeg ble sittende tiltaksløs på et hotellrom og ikke klarer å gjennomføre noe av det jeg har tenkt meg.

Frykten for at det ikke går som forventet er en av de viktigste grunnene som holder meg fra å ta steget fullt ut og virkeliggjøre drømmene mine. Tenk hvis jeg mislykkes…… skummelt:-)

Jeg har lyst å ha kontroll på alle faktorer og helst vite med 100% sikkerhet at drømmen får forventet utfall før jeg tar første steget. Det er bare en ting å si om det, og det er at det i mange tilfeller er det umulig å forutsi utfallet.

Jeg har truffet mange spennende mennesker som har drømmer som de forsøker å gjennomføre på turen. Noe av det de trekker frem som man må være forberedt på er at veien til å realisere drømmen ikke alltid er rett frem. Du skal være forberedt på at de aktiviteter du engasjert setter i gang med for å oppnå drømmen, ikke alltid gir forventet resultat. Da er det viktig at du ikke mister motet og gir opp. De forteller også at man må være forberedt på at det tar lengre tid å gjennomføre drømmen enn forventet. Med andre ord må man være forberedt på å tenke laaaaangsiktig. Dette tror jeg på.

Jeg har ikke lyst til å slutte å leve ut drømmene mine nå når dette året er over det er sikkert:-) Jeg må nok bare fortsette å jobbe med frykten min for å mislykkes, og finne ut av hva som skal til for å få drømmene til å bli virkelighet.

Hvis du bærer på en drøm du ønsker å virkeliggjøre. Forsøk å tenke gjennom hva som skal til for å gjennomføre den, ha en visjon av drømmen med deg i tankene dine eller hjertet hvor hen du går, vær villig til å endre på visjonen etter hvert som du får ny kunnskap som gir bedre innsikt i hva drømmen kan inneholde, vær langsiktig og ikke vær for fordømmende med deg selv hvis den ikke blir som forventet.

Jeg får si som Paulo Coelho skrev i Alchymisten:

When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it.

Eller som Rumi:

As you start to walk out on the way, the way appears. Rumi:-)

SKY IS NOT THE LIMIT, YOU HAVE THE WHOLE UNIVERSE TO EXPLORE……..

Jeg ønsker deg lykke til hvis du forsøker å virkeliggjøre en drøm du bærer på………

DON’T GIVE UP:-)

Vi kontakter deg!

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt så raskt som mulig!

Kontakt Meg

Recommended Posts