På eventyr i Himalaya med Julie – En drøm går i oppfyllelse!

En søndagskveld for to år siden da jeg satt ved kjøkkenbordet og jobbet fikk jeg en e-mail fra Ursula Julie Monsen. Hun gikk med en drøm om å dra på tur mellom de høye fjellene i Himalaya. Hun kontaktet meg fordi hun var usikker på om hun ville klare å bli i god nok form til å dra på eventyr i Himalaya. Med personlig trener og viljestyrke kan drømmen om Himalaya bli virkelig.

Julie and Babu in Langtang Nepal
Julie and Babu in Langtang Nepal

Forberedelser i forkant av et eventyr i Himalaya

Veien frem til å være på eventyr i Himalaya har vært krevende for Julie. Det siste halvannet året før vi drar har hun lagt ned utallige treningstimer sammen med personlig trener Lene Løland. Julie er en sterk og målbevisst dame som har jobbet godt med seg selv på det mentale plan før hun drar. Selv om vennene hennes syntes det var en vill ide at Julie skulle dra på tur i Himalaya, var hun aldri i tvil om at drømmen om Himalaya måtte hun forsøke og leve ut.

Langtang Lirung in Himalaya, Nepal
Langtang Lirung in Himalaya, Nepal

Vi kontakter deg!

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt så raskt som mulig!

Kontakt Meg

Fantastisk flott å være på eventyr i Himalaya med Julie

Fotturen opp Langtangdalen til de høye fjellene i Himalaya blir et eventyr for alle som er med. Julie er et fyrverkeri av en dame å være på tur med. Uansett hvor tøft hun har det ser hun lyst på livet. Selv om det er hun som er gjesten er omtanken stor for alle i som er med i teamet hennes.

Langtang Valley autumn 2018
Langtang Valley autumn 2018

Fottur i Langtang et eventyr i Himalaya

Etter noen innholdsrike dager på tur i vakker natur, gjennom de små landsbyene i Langtangdalen kommer vi opp i Himalayas fantastiske fjellverden. Vi er utrolig heldige med været. Vi har skyfri himmel og verdens beste utsikt innover i Himalayas fjellverden. Julie måtte nesten klype seg selv i armen for å skjønne at drømmen om å være i Himalaya ikke lenger var en drøm. En drøm om å dra på eventyr i Himalaya var blitt til virkelighet.

Kyanjin Gompa in Langtang Valley, Himalaya, Nepal
Kyanjin Gompa in Langtang Valley, Himalaya, Nepal

Et eventyr i Himalaya – Landsbylivet i Kyanjin Gompa

Endelig fremme i Himalayas fjellverden hadde vi noen dager til å bare nyte tilværelsen. Nyte samværet med landsbybeboerne og kafebesøkene i den lille landsbyen Kyanjin Gompa, samt utflukten innover den majestetiske og øde dalen som ligger mellom landsbyen og grensen til Tibet. Livet smiler til oss på eventyr i Himalaya.

Julie together on adventure in Himalaya, Nepal
Julie together on adventure in Himalaya, Nepal

Vi kontakter deg!

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt så raskt som mulig!

Kontakt Meg

På eventyr i Himalaya en opplevelse for resten av livet

Gjennom målbevisst trening og gode forberedelser fikk Julie drømmen sin om å dra på eventyr i Himalaya oppfylt. Fjellene i Himalaya er et spesielt sted å besøke, både for de som drar dit for første gang og for sånne som meg som drar tilbake gang etter gang. Har du lyst og dra til Nepal og oppleve fjellene i Himalaya for første gang, er Langtangdalen et spennende sted å dra på eventyr i Himalaya.

Selv så blir jeg aldri lei av å dra på eventyr i Himalaya. Jeg føler det som start et privilegium å ha muligheten til å bruke så mye tid i Himalaya. Hver gang jeg har vært der så synes jeg at det har vært den beste turen jeg noen gang har vært på. De flotte stundene på eventyr i Himalaya har jeg lyst til å dele med alle dere som går og drømmer om å dra på tur dit. Går du med en drøm om å dra på eventyr i Himalaya, så anbefaler jeg deg å gjøre det nå. Få inspirasjon til å planlegge turen din på Nepaltur sin hjemmeside.

Se våre fotturer til Nepal her

Planlegger du å reise til Nepal? Nepaltur arrangerer fotturer med norsk reiseleder og erfaren lokal guide. Klikk her for å se våre turer.

Våre turer

Recommended Posts
Upper Mustang, Himalaya, NepalIsland Peak glacier